Loading
Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Infolijn020 616 9384
EuroGarage

Euro Garage is een RDW autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We beschikken over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken.

06 42806002

info@euro-garage.nl

Jan van Galenstraat 115A Amsterdam

Aircoservice

auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3
auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3

Aircoservice

Problemen met de airconditioning doen zich vaak voor op het meest ongelegen moment. Niet zo vreemd, want bij een niet optimaal werkend aircosysteem komen de problemen pas aan het licht in extreme omstandigheden. Als je op vakantie gaat bijvoorbeeld, en de airco moet ineens heel hard werken om de hete buitenlucht te koelen. Is het aircosysteem niet in goede conditie, dan vormen dit soort extreme omstandigheden de genadeklap en leiden deze tot dure reparaties. Deskundig airco-onderhoud van Euro Garage voorkomt dit.

Wat is aircoservice?

Bij een aircoservice controleren wij de werking van je airco. Zo meten we onder andere temperatuur van de lucht die uit de ventilatieroosters komt. Bij Euro Garage werken wij met de beste aircoservice-apparatuur, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Met de aircoservice-machine verversen we het koelmiddel in je systeem en vullen we het aan tot de juiste hoeveelheid. Ook vervangen wij je interieurfilter door een nieuw interieurfilter. Dat filter zorgt voor schone en zuivere lucht in je auto en voorkomt vervuiling van het aircosysteem.

Waarom aircoservice?

Over aircoservice staat vaak niets vermeld in het onderhoudsboekje van je auto, en daarom gaan veel automobilisten ervan uit dat onderhoud ook niet nodig is. Toch heeft elk aircosysteem op tijd onderhoud nodig. De belangrijkste reden is dat geen enkel aircosysteem 100 procent dicht is. Daardoor ontsnapt het koudemiddel, dat een gas is, heel langzaam uit je aircosysteem. En hoe minder koudemiddel er aanwezig is, des te minder kan de airco koelen. Periodiek onderhoud aan je aircosysteem is dus heel belangrijk. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Euro Garage is namelijk gecertificeerd om onderhoud aan de airco uit te voeren.

De beste aircoservice vind je bij Euro Garage!

Wist je dat een autobedrijf gecertificeerd moet zijn om onderhoud aan je airco uit te mogen voeren? Het koelmiddel wat in je airco zit, is namelijk schadelijk voor het milieu. Het is dus van belang dat autobedrijven weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Daarom volgen wij hierover trainingen waardoor wij de aircoservice veilig en milieuvriendelijk kunnen en mogen uitvoeren.