Loading
Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Infolijn020 616 9384
EuroGarage

Euro Garage is een RDW autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We beschikken over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken.

06 42806002

info@euro-garage.nl

Jan van Galenstraat 115A Amsterdam

Auto Onderhoud

auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3
auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3

Totaal onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Auto Spijker Loenen kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht..

Een grote en kleine beurt

Bij een grote onderhoudsbeurt maken we de technische staat van uw auto volledig inzichtelijk. Zo controleren we uw distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast zullen wij een APK-keuring uitvoeren zodat u de komende tijd weer veilig de weg op kan.

Door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren bij Euro Garage kunt u verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op diverse punten, waaronder verlichting, banden en remblokken.

Een veilig en zorgeloos gevoel

Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs bij Euro Garage voor een onderhoudsbeurt. Onze specialisten controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw auto van kracht blijven. We controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt. Door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren bij Euro Garage kunt u verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op diverse punten, waaronder verlichting, banden en remblokken.