Loading
Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Infolijn020 616 9384
EuroGarage

Euro Garage is een RDW autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We beschikken over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken.

06 42806002

info@euro-garage.nl

Jan van Galenstraat 115A Amsterdam

Bandenservice

auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3
auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3

Bandenservice

De banden onder je auto spelen een belangrijke rol wanneer het gaat om je veiligheid en rijcomfort. Het enige contactvlak van je auto met de weg wordt immers gevormd door je banden. Daarom is het van groot belang dat je de juiste banden onder je auto hebt, die passen bij jouw auto en rijstijl. Wij bieden banden aan van grote en professionele merken. Euro Garage geeft je graag advies over welke band het beste bij je past!

Zomerbanden

Zomerbanden zijn gemaakt voor warme temperaturen en zowel droge als natte wegen. Ze zijn gemaakt van een harde rubbersoort die optimaal presteert in zomerse omstandigheden. In de winter heeft een zomerband onvoldoende grip op de weg en slijt deze sneller. Daarom adviseren wij om niet met zomerbanden te rijden in de winter, maar tijdig een bandenwissel uit te laten voeren.

Winterbanden

Bij lage temperaturen (onder 7 graden Celsius) wordt het rubber van een zomerband hard, waardoor deze zijn grip verliest. Winterbanden zijn gemaakt van een andere rubbersoort, waardoor ze soepel blijven. Ook heeft een winterband meer profielblokken om de grip te verbeteren, en speciale afvoerkanaaltjes voor water en sneeuw. Daarom adviseren wij om in de winter op winterbanden te rijden.

All season banden

All season banden presteren, zoals de naam al zegt, in alle seizoenen optimaal. Het voordeel van all season banden is dat ze het hele jaar door grip en veiligheid bieden, en je dus maar één bandenset nodig hebt. Voor de normale weersomstandigheden in Nederland is deze band zeer geschikt.