Loading
Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Infolijn020 616 9384
EuroGarage

Euro Garage is een RDW autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We beschikken over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken.

06 42806002

info@euro-garage.nl

Jan van Galenstraat 115A Amsterdam

Remmenservice

auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3
auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3

Remmenservice

De remmen van je auto moeten altijd, onder alle omstandigheden, perfect werken. Daarom is het belangrijk om je remsysteem regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Óók daarvoor kun je bij Euro Garage terecht! Wij werken namelijk met de beste remonderdelen van Bosch, net als de meeste autofabrikanten.

Waarom hebben remmen onderhoud nodig?

Remmen zijn slijtagedelen: iedere keer dat je remt, slijten je remschijven en remblokken een stukje. Remschijven en remblokken moeten een bepaalde, minimale dikte hebben om goed te kunnen werken. Je remmen op tijd inspecteren en zo nodig vervangen is dus heel belangrijk voor je veiligheid!

Het remsysteem

Euro Garage controleert bij iedere afspraak de staat van je remmen. Daarbij kijken we niet alleen naar de dikte van de remschijven en remblokken, maar ook naar de remslangen en remvloeistof. Door onze nauwkeurige inspectie ben je verzekerd van een optimaal werkend remsysteem, zodat je veilig op weg kunt!