Loading
Maandag - Vrijdag

09:00 - 18:00 uur

Infolijn020 616 9384
EuroGarage

Euro Garage is een RDW autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We beschikken over een compleet ingerichte werkplaats, die is voorzien van de modernste apparatuur. Daardoor zijn we op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel een specialist in alle automerken.

06 42806002

info@euro-garage.nl

Jan van Galenstraat 115A Amsterdam

Storingsdiagnose

auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3
auto onderhoud euro_garageservices details 2services details 3

Storingsdiagnose

Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Meestal is dat ook zo, maar heel soms laat je auto je in de steek. Als je auto een storing heeft, kan dat duizenden redenen hebben. De reden kan heel simpel, maar ook heel ingewikkeld zijn. Geeft je auto een storing aan en weet je niet wat er aan de hand is? Je kunt altijd terugvallen op Euro Garage voor een snelle, betrouwbare diagnose en reparatie. Wij beschikken over vakkundige automonteurs én de meest nauwkeurige en actuele informatie over je auto. Hierdoor kunnen wij je snel weer op weg helpen!

Waarom je auto uitlezen?

Een foutcode in het geheugen van je auto vertelt niet altijd het hele verhaal achter een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij Euro Garage vinden we ook het onderliggende probleem. Daarvoor werken wij met het beste gereedschap en diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van jou. Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fout en elk probleem snel op te sporen en onze monteurs helpen je vervolgens snel weer op weg.

Geen onverwachte kosten

Na de diagnose vertellen wij je wat we hebben gevonden. Samen met jou overleggen we de mogelijkheden voordat we overgaan tot een reparatie. Zo heb je nooit onverwachte kosten. Bij Euro Garage weet je waar je aan toe bent!